Muziekfestival


14,15,16 Juni 2024

Muziekfestival

14,15,16 Juni 2024

Surfplas Krimpen aan de Lek

Programmering volgt

Zaterdag 17:45 - 18:30: Xerocks

  • Binnen

XEROCKS is een female fronted partyrockcoverband. XEROCKS covert de fijnste classics met een rocky twist. Van medleys tot mashups, altijd vol gas. Een energieke show, een feest van herkenning! Meezingen? Gegarandeerd! Stilstaan? Onmogelijk!

Van classics uit de 70's, langs de '80's, door naar de '90's, zo into de '00's. Van AC/DC, Jimi Hendrix en Steppenwolf, langs Bon Jovi, Whitesnake en Van Halen, door naar Nirvana, Alanis en Green Day, zo into Coldplay, Kings of Leon en Kaiser Chiefs. Een feest van herkenning!
 
Xerocks is gestart in 2016 en bestaat uit 6 ervaren muzikanten. Frontvrouw Cindy is een echte powervrouw. Ze heeft een enorm vocaal bereik wat de grote variatie in de setlist mogelijk maakt. Ze zingt vol overgave, is energiek en heeft in no time het publiek aan het zingen en swingen. Ondersteund door een strakke ritmesectie bestaande uit bassie Jeroen en drummer Fabian, de gierende leadgitaar van Chris, de ritmepartijen van gitarist Jeroen en de heerlijke toetsentapijtjes van Wesley, maken de band en het feest op het podium compleet.