Muziekfestival


14,15,16 Juni 2024

Muziekfestival

14,15,16 Juni 2024

Surfplas Krimpen aan de Lek

Programmering volgt

Zondag 18:30 - 19:15: Blues Trick

  • Buiten

Blues Trick is een veelgevraagde bluesband uit de omgeving van Zevenhuizen. In de wereld van Blues Trick staat de blues in zijn volle glorie centraal en ben je zonder twijfel op de juiste plek voor een unieke en meeslepende Blues ervaring.

Het hart van de band wordt aangedreven door de uit de USA afkomstige zangeres Diana die de band een internationaal karakter geeft. Haar unieke stem, doordrongen van de rauwe emoties van de blues doen je dan ook onmiddellijk denken aan een van de vele bekende blueszangeressen die haar voorgaan. 

De eenheid van de zeskoppige formatie komt tot uiting in de enorme liefde voor de bluesmuziek. Net zoals de blues zelf verschillende sub genres en stemmingen omvat, weerspiegelt Blues Trick deze diversiteit in hun muziek. Van de rauwe intensiteit van Delta blues tot de bruisende elektrische energie van Chicago blues.

Het gekozen repertoire draagt vele verhalen met zich mee, Blues Trick weet deze emoties te vangen en op hun eigen manier te interpreteren. 

Kortom, waar je ook vandaan komt en wat je muzikale voorkeuren ook zijn, Blues Trick nodigt je van harte uit om een stap te zetten in onze wereld waar muziek een verhaal vertelt dat zowel oud als nieuw omvat…