Kinderprogramma

Naast de vele bands die komen spelen, worden er op zaterdag allerlei activiteiten georganiseerd voor de kinderen zoals:

Poppentheater

Dit poppentheater is maar liefst 7 meter breed en met grote poppen  zodat de voorstelling goed te volgen is voor iedereen.
Prins Joris wilt graag trouwen met Prinses Anne maar de boze tovenaar wilt dat ook. De boze tovenaar heeft een gemeen plannetje en daarom moet hij met haar trouwen.
Gelukkig krijgt Prins Joris hulp van de Nar die behalve grappig, ook soms slimme plannen heeft. Uiteindelijk bepaald de koning wie met zijn dochter gaat trouwen.
Bij deze voorstelling kunnen de kinderen niet stil blijven zitten en ook spelen de kinderen een belangrijke rol in dit avontuur.

Poffertjes

De kinderen tot ong. 12 jaar mogen gratis een portie poffertjes komen halen. Als oudere broertjes en zusjes, de pappa’s, mamma’s, opa’s, oma’s en alle andere volwassen mensen ook graag van de poffertjes mee willen eten is dit tegen betaling ook mogelijk 😉

Bootcamp

Total Bootcamp zal weer een bootcamp voor kinderen organiseren.

Bij een bootcamp voor kinderen moet er gedacht worden aan bijvoorbeeld een estafette of een tikspel. Als het weer en de conditie van het water het toelaten is er wellicht ook nog een spel in en/of bij het water. Er wordt gestart om 14:00, om 15:00 en bij voldoende animo 16:00.

Inschrijving vooraf is niet nodig, zorg wel dat je op tijd bent

Schminken

Wil jij voor 1 dag die mooie prins, prinses, vlinder, tijger of …. verzin het maar…. zijn. Dat kan!!! want tussen 12:00 en 15:30 zitten de schminksters klaar om iedereen die dit wil te schminken.

Luchtkussen

Daarnaast zal er op het terrein ook dit jaar weer een groot luchtkussen aanwezig zijn waar de kinderen naar hartelust op kunnen springen

 

Limonadekoe

Voor alle dorstige kinderen staat ook de limonadekoe er weer, alle kinderen mogen hier  hun eigen limonade “melken”.

 

 

DJ Cody

 

 

Als ons podium is bedoeld voor bands uit de regio die zichzelf op de kaart willen zetten kan een aankomend dj talent in de catogorie jeugd natuurlijk niet ontbreken.

Komt dus allen luisteren, bewegen en genieten op de muziek van de 12 jarige DJ Cody.

Zaterdagmiddag tijdens de kindermiddag

Vanaf 12:30 uur is het terrein toegankelijk, muziek in de tent en de bar geopend.