Sponsoring

Op het terrein bij de Surfplas te Krimpen aan de Lek komen een grote tent en een buiten podium waar diverse lokale bands met verschillende muziekstijlen optreden. Natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht en zijn er diverse eettentjes. Daarnaast zijn er op zaterdagmiddag activiteiten voor de kinderen, zoals schminken en diverse spelen op en rond het water.

Wij willen van SURFROCK 2017 weer een onvergetelijk evenement maken, maar daar hebben wij uw hulp heel hard bij nodig.

Het festival wordt geheel belangeloos georganiseerd, zonder winstoogmerk. De bands spelen gratis en de organisatie draait volledig op vrijwilligers; dit waren er vorig jaar 45. De entree willen wij – net als vorig jaar – gratis houden, zodat iedereen in de gelegenheid is om te komen. Zo hopen wij iedereen in de gemeente Krimpenerwaard on omgeving een fantastisch weekend te kunnen aanbieden.

Natuurlijk worden er kosten gemaakt voor de huur van de tenten, sanitaire voorzieningen, horeca materiaal, stroom, licht, geluid en reclame, daarom hebben wij hulp van sponsoren nodig. Met uw donatie wordt u officieel sponsor van SURFROCK 2017 en wordt uw naam met bedrijfslogo vermeld op onze website en Facebookpagina. Ook wordt uw naam vermeld tijdens het festival.

Op grond van de publiciteit die wij met advertenties, radioreclame, mailings, sociale media en vrije publicatie weten te genereren en uit ervaring van SURFROCK 2016 durven wij te voorspellen dat er op SURFROCK 2017 over het hele weekend minimaal 4500 mensen aanwezig zullen zijn.

Dat uw naamsbekendheid hierdoor een aanzienlijke impuls zal krijgen, hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen.

Wat krijgt u voor uw bijdrage:

Tot € 100,= : uw logo met een link naar uw website/facebookpagina wordt vermeld op onze website en facebookpagina.

€ 100,=: uw logo met een link naar uw website/facebookpagina wordt vermeld op onze website en facebookpagina en u mag een vlag of banner afgeven, deze wordt neergezet cq opgehangen op het evenementen terrein en blijft het gehele evenement zichtbaar voor onze bezoekers.

€ 250,=: uw logo met een link naar uw website/facebookpagina wordt vermeld op onze website en facebookpagina en u mag een vlag of banner afgeven, deze wordt neergezet cq opgehangen op het evenementen terrein en blijft het gehele evenement zichtbaar voor onze bezoekers. Tevens krijgt u ter waarde van € 50,= consumptiemunten.

€ 500,=: uw logo met een link naar uw website/facebookpagina wordt vermeld op onze website en facebookpagina en u mag een vlag of banner afgeven, deze wordt neergezet cq opgehangen op het evenementen terrein en blijft het gehele evenement zichtbaar voor onze bezoekers. Tevens krijgt u ter waarde van € 50,= consumptiemunten, Daarnaast wordt iedere 2 uur vanaf het podium omgeroepen als hoofdsponsor en uw naam en logo komen op de banner van hoofdsponsoring welke het gehele weekend zichtbaar in de tent aanwezig is.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als sponsor, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken.